Dekoruppdrag

Dekor

Dekor som syns varje dag,  är viktig för din företagsprofil!
Det finns olika typer av dekor och vi delar in det i olika rubriker.

Aktivitetsdekor - exponering av en specifik produkt eller leverantörsmärke

Aktivitetsdekor kan utformas i form av att lyfta fram en speciell produkt i ett skyltfönster, budskapet är viktigt att det når fram tydligt och dekoren visar känslan!
Det tar 3-5 sekunder för en förbipasserad kund att uppfatta något från ditt skyltfönster. Värt att tänka på när man skyltar i sitt fönster att inte bli för ”vanlig” utan att våga sticka ut så ögat reagerar och kommer ihåg att besöka just din butik. Att förändra sitt budskap ofta gör att du kan mäta din försäljning på ett helt effektivt sätt.

Upplevelsedekor - event med miljödekor

Upplevelser förväntar sig alla vid alla slags event, stort som smått. Du vill bli berörd och fånga en känsla som vi har byggt upp med dekor och det kan variera beroende på vad eventet innehåller.
Det kan vara draperade tyger, scengolvdekor, dukning med personliga handtextade placeringskort mm. Fantasin är oändlig! Du avgör hur stort eller litet det blir.

Varumärkesdekor - företagsprofilering med företagslogo/ bildekor/ profilkläder 

Syns du inte finns du inte! är en gammal slogan som säger rätt mycket! Vi kan hjälpa Er med att ta fram logotyper och imagedekor för företaget i form av allt ifrån bildekor till profilkläder.
Att visa stolthet för sitt varumärke och alltid visa sin logo på olika sätt skapar ett proffessionellt intryck. Vi hjälper Er med den finessen ni ska utstråla!