Butiksutveckling

”Bra säljbeteende , får kunden att komma tillbaka”

Jag har märkt att många butiker behöver uppgradera sin service. Ni är kanske helt omedvetna till detta eller om Ni är lyhörda vet Ni om detta problem. Men vet inte hur Ni ska tackla problemet för diskussionen har varit aktiv många gånger utan förbättring.

ButiksutvecklingDet går att lösa genom att en objektiv person som ser helheten, kan öka kommunikationen och ge nya vinklar på ett helt nytt sätt. Kanske är det uppenbart vart problemet är?... oftast är det gruppen som själva löser inbördes konflikter och åsikter när alla får chansen att ventilera inför hela gruppen.

Som säljare kan personen aldrig ge för mycket service till en kund, men man ska ge service med trovärdighet och energi. Ibland kan butikschefer stånga sig blodiga och personal lovar att ge en förändring men halkar snabbt tillbaka till dåliga rutiner. Det måste man ändra på, för stämningen i butiken måste vara på topp varenda dag! Det ska vara roligt för både chefen och personalen att komma till arbetet, och få energi med god kamratskap.

Jag kan erbjuda Er en säljbeteendekurs till personalen i kombination med en ”visuell förändring i butik”. Det finns alltid detaljer som kan förbättras eller utföras på ett nytt sätt. Framförallt måste hemmablindheten tvättas bort, jag visar Er hur man kommer fram till detta. Kontakta mig gärna redan idag genom telefon eller mail.

Hur ser Era kundytor ut för era besökare?

För att göra ett första intryck på en ny kund/besökare är viktigare än Ni tror!

Vad förmedlar Ni för känsla när kund/besökaren kliver in genom entrén? Förmedla företagets image redan här. Välj omsorgsfullt färgval med besöksmöblernas material och enkla snygga hänvisningsskyltar. Det är detaljerna som gör det där” lilla extra” för trovärdigheten för besökaren. Första intrycket av ett företag är det som kunden alltid kommer ihåg. Skapa en upplevelse, en känsla för just Ert företag. Dekor som associerar företagets affärsidé är aldrig fel. Hur skapar vi detta? Jo, Ni anlitar mig för en analys och kreativ process. Boka ett möte med mig redan idag så kan vi tillsammans skapa nya smakfulla intryck på Era kunder/besökare.